2019. április 3., szerda

Március 15-ei megemlékezés

 Az idei tanévben a ’48-as eseményekről való ünnepélyes megemlékezésen a tanulásban akadályozott felső tagozatos tanulók adtak műsort. Mint felkészítő tanáruk, igyekeztem a gyermekekhez minél közelebb álló, számukra is érthető, személyiségükhöz passzoló produkciót készíteni. Ezért döntöttem úgy, hogy a forradalom eseményeit kissé modernebb köntösbe bújtatva, a Red Bull Pilvaker c. magyar kulturális, irodalmi-zenés rendezvény zeneszámaival fogom megszínesíteni.
 A tanulók az első pillanattól kezdve élvezték a közös éneklést, a koreográfiát. A  dalszövegeken, verseken keresztül talán sikerült az ifjak, a kor szellemiségét, indulatait, eszményeit átadni a fiataloknak.


 Az előadás nagy sikert aratott, a gyerekek pedig örömmel fogadták a rengeteg dicséretet, melyet kaptak. Heteken át lelkiismeretesen készültek az ünnepélyre, s megmutatták, ha összefognak, csodálatos dolgokra képesek együtt.
 Ezúton is szeretném megköszönni a segítséget az előadás megvalósításában Borsos Csilla és Pokol Barbara osztályfőnököknek. 

Olajos Zsófia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése