2020. február 24., hétfő

Valentin - nap


Ha valaki képes arra, hogy embereket szeressen - nem mindenki képes! -, 
és vannak körülötte, akiket szerethet és tud nekik segíteni, 
akkor boldognak mondhatja magát.

Február 14. - Ezt a napot sokan gyűlölik, sokan kedvelik, de egy biztos, mindenkinek megvan róla a véleménye, legyen az pozitív vagy éppen negatív. Sokáig én sem tudtam, hogyan is viszonyuljak…
Idén rájöttem, hogy a tagozatunkon megvalósuló Valentin-napra lenne szüksége mindenkinek és többé nem lenne kérdés, mit gondoljon erről a jeles napról. Nálunk ezt a napot mindenki várja, nem csak a szerelmesek. Ünnepeljük a barátságot, a jó kedvet, a gondoskodást, az odafigyelést, hogyan is lehetne ez rossz dolog?! Mosolygós arcok, izgatott diákok gyülekeznek a folyosón, amikor megszólal a hívogató zene. Apró üzenetek és zeneszámok várják, hogy elérjenek gazdáikhoz felvidítva ezzel mindenki napját. Mindezt kedves fotózás színesíti, évről évre újabb díszlet elemekkel, melynek szintén nagyon örülnek tanulóink. És, hogy miért is lehet még szép ez a nap? Ha másért nem, akkor azért, mert közeledik a tavasz, szinte már itt van a sarkon és ennek ki ne örülne?
Ha lehet egy jó tanácsom: örüljünk egymásnak, barátnak, családnak, szerelemnek, persze ne csak ezen a napon, viszont, ha véletlen pont elfelejtettünk volna hálásnak lenni egy kicsit, akkor erről a napról jusson eszünkbe újra a szeretet és tartson ki sokáig!

Sáfrány Flóra és Csider Bianca










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése