2020. március 11., szerda

Intézményvezetői tájékoztató

Tisztelt Szülők!

 A KORONAVÍRUS járvánnyal kapcsolatban - a Kelet-Pesti Tankerületi Központtól kapott tájékoztatás alapján - az alábbi kérésekkel fordulok Önök felé:

1) Kérem, amennyiben gyermekükkel külföldre készülnek utazni, vagy külföldi utazásból érkeztek haza, jelezzék az osztályfőnököknek! 
2) Kérem, hogy azok a gyermekek, tanulók, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne jöjjenek az intézménybe, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait! Ilyen esetben a hiányzást igazoltnak tekintjük. 
3) Kérem, hogy az indokolatlan pánik elkerülése érdekében csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe!

 Tájékoztatom Önöket, hogy az osztály és csoport- közösségeken túlmutató iskolai rendezvények a mai naptól határozatlan ideig nem kerülnek megtartásra. Elmarad:
a március 13-ára tervezett ünnepély (osztálykeretben tartjuk meg), 
a március 19-re tervezett nyílt nap és
a Lázár Ervin Program keretében szervezett valamennyi esemény is. 
Tájékoztatom Önöket, hogy 2020. március 12-től úszásoktatás sem lesz. 

 Mindannyiunk célja a megelőzés, intézkedéseink is ezt szolgálják. A mindennapok során a lehető legnagyobb figyelemmel és felelősséggel igyekszünk eljárni el az általunk nevelt, oktatott gyermekek és szüleik irányába, illetve az intézményünkben dolgozó kollégák érdekében. is. Ebben kérem az Önök támogatását is! A megelőzés érdekében kérem, hogy gyermeküket, amennyiben náthás, folyik az orra vagy köhög, lehetőség szerint tartsák otthon! 

 
Felelős együttműködésüket előre is nagyon szépen köszönöm! 

Tisztelettel:

Némethné Varga Ibolya
    Intézményvezető

Budapest, 2020. március 11.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése