2022. július 6., szerda

 

Kedves Szülők!

 

Fontos információk étkezés kapcsán!

 07.04-én került kiküldésre elektronikusan az utalásos számlák az augusztusi ügyeletet kérők részére, melyet legkésőbb 07.12-ig legyenek szívesek utalni, ki nem egyenlítés esetén a megrendelések törlésre kerülnek e hó 25-én.

Fontos információ, hogy 08.hó elején kerül megrendelésre a szeptemberi étkezés. Az utalásos számlákat elektronikus úton kerülnek kiküldésre, melyet 8 napon belül rendezni szükséges, amennyiben nem kapják meg a számlát a 08. 03-ig bezáróan, kérem jelezzék felém haladéktalanul, mivel az étkezés legkésőbb 08.05-ig (péntekig) rendelhető szeptemberi hónapra, amennyiben valamely szülő úgy dönt, hogy mégsem kéri gyermeke részére az étkezést - a kitöltött étkezési nyilatkozatok ellenére -  július végéig bezáróan kérem jelezze felém e-mailen.

Azon gyermekeknek rendelhető étkezés, ahol megfelelően kitöltötték a nyilatkozatokat a szülők, illetve leadják a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt.  Az étkezési számla ki nem egyenlítése esetén várhatóan törlésre kerül a megrendelés augusztus 26-án (pénteken).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése