2022. augusztus 2., kedd

Szeptemberi étkezéssel kapcsolatos információk

Kedves Szülők!

Bankkártyás fizetési módot választó szülők 08.05-től 08.23-ig tudnak rendelni étkezést gyermekük részére a multischool felületén. Új gyermekek, illetve azon szülők esetében, akik nem rendelkeztek belépési kóddal, a tegnapi napon az e-mail címükre kiküldésre került, mely alapján be tudnak lépni az étkezési rendszerbe rendelés leadása céljából, kizárólag bankkártyával tudnak fizetni a felületen. Az előző tanévben már kóddal rendelkező szülők is figyeljenek az étkezés megrendelésére!

Ha valamely szülő mégsem szeretne bankkártyával fizetni legkésőbb e hét szerda estig (08.03-ig) bezáróan jelezze felém e-mail formájában, ebben az esetben utalásos számla kerül kiküldésre elektronikus úton péntek estig (08.05-ig).
 
Kiküldésre kerültek a szeptemberi utalásos étkezési számlák. Legyenek kedvesek megnézni, hogy megérkezett-e az e-mail címükre.
Nagyon fontos, hogy csütörtök estig (08.04-ig) jelezzék e-mailen az utalásosan fizető szülők, amennyiben nem érkezett meg az elektronikus számlájuk, mivel péntek estig (08.05-ig) lehetséges rendelést leadnom, illetve utalásos számlát kiállítanom!

Azon szülők, akik nem rendelkeznek e-mailes elérhetőséggel és jelezték is az étkezési nyilatkozaton, hogy papír alapon kérik a számlát, esetükben a portára kitettem az utalásos számlákat, legyenek kedvesek befáradni érte szerdai ügyeleti napokon 8 órától 12 óráig bezáróan.

Utalásos számlák esetében 8 nap a fizetési határidő. Ki nem egyenlítés esetén 08.29-én hétfői napon a megrendelés törölve lesz a szeptemberi hónapra vonatkozóan.

Előfordulhat, hogy néhány szülő többször megkapta a belépési kódot vagy az utalásos számlát küldési hiba miatt, a legfrissebb számlát vegyék alapul a kiegyenlítésnél.

További küldési hiba esetén nem tünteti fel a rendszer, hogy mely szülőnek nem sikerült kézbesíteni a számlát, ezért mindenképpen jelezzék felém e-mailen, ha nem érkezett meg az elektronikus számla a holnapi napig (08.03-ig) bezáróan.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése