2023. január 18., szerda

Mikulás futás

 

2022. december 3-án a Sport, Oktatás, Kultúra, Környezet- és Természetvédelem Egyesület 2022. december 3-án Mikulás futást szervezett Kőbányán a Sportligetben, melynek fővédnöke D. Kovács Róbert Polgármester Úr és Dr. Pap Sándor Választókerületi Elnök Úr volt.

Az esemény, melyen jelen volt a Mikulás is, gyönyörű napsütéses időben, vidám hangulatban telt. 

A bemelegítés után, melyet a Mikulás vezetett, az egyes távokat intézményünk tanulói, pedagógusai és a szülők közül többen is teljesítették nagyon szép eredménnyel.







A futókat nagyon finom túrós sütemény és forró tea várta a célban.

A Mikulás puttonya a rendeztvény végén természetesen minden gyermek számára megnyílt.

 

A rendezvényen befolyt összeget, 195.500 forintot, az egyesület intézményünk alapítványának támogatására fordította. Köszönjük a szervezőknek a remek programot és alapítványunk támogatását!

 

Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki a futáson részt vett és nevezési díjat fizetett, illetve azoknak is, akik nem tudtak részt venni, de adományukkal támogatták az intézményt.

A 195.500 Ft adományt december 6-án a SOKK Egyesület, Dr . Papp Sándor Választmányi Elnök Úr, mint fővédnök és a Télapó adta át alapítványunknak. Köszönetképpen az Ulwilla zenekarunk adott egy nagyon szép műsort. Köszönjük nekik a szereplést, mellyel ünnepi hangulatot varázsoltak és kivívták a közönség elismerését.

 

 Némethné Varga Ibolya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése