2023. december 5., kedd

Alapítványi támogatás

 A 2022-23-as tanévben intézményünk részt vett a Millió lépés az iskoládért programban. A lehetőségnek nagyon örültünk, elért eredményünkre nagyon büszkék vagyunk.

Összesen 58.038.644 lépést, 40.627 km-t, 15, 73 kört tettünk meg. Országosan 275., a fővárosban 82., a kerületben 10. helyezést értünk el.

Sajátos nevelési igényű gyermekeket, tanulókat nevelő-oktató, fejlesztő intézményként nagyon jól teljesítettünk. Intézményünk sajátossága miatt célként az 5 kör megtételét tűztük ki, hogy megkaphassuk az önkormányzati támogatást.

A kitűzött célt elértük, sőt túl is teljesítettük, így elnyertük a Budapest, Főváros, X. kerület Kőbányai Önkormányzat 300.000 Ft támogatását, amit ezúton is nagyon köszönünk.

A támogatást a Gém-kapocs Alapítvány kapta. Az ebből vásárolt sportélet színesítését, gazdagítását támogató eszközöket az alapítvány a Kelet-Pesti Tankerületnek adományozta és a ki intézményünk gyermekei, tanulói vehették birtokba.

Beszerzett eszközök:

- kültéri pingpongasztal

 - pingponglabda 

- pingpongasztalhoz való háló és hálótartó 

- kipstafutball-labda

- gyermekrollerek

- kosárlabdák

- pöttyös labdák

- hordozható kompresszor

A Budapest, Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzatnak és a Gém-Kapocs Alapítványnak nagyon köszönjük a nyújtott támogatást, mellyel hozzájárulnak a hatékonyabb és eredményesebb nevelő-oktató munka megvalósításához.

Némethné Varga Ibolya

Igazgató

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése