2018. január 30., kedd

Hop on hop off - Official




December 21-én egyedülálló élményben volt részünk.

A történet úgy kezdődött, hogy az egyik volt tanítványunk – a mára mondhatjuk híressé vált - Pátkai Andrea, anyukája volt olyan kedves és közvetített egy kis kapcsolatot köztünk, értsd Gém utca kalandvágyó diákjai és a Hop on hop off társaság koordinátora között.
Szofi nagyon kedves volt és az első perctől kezdve, azonnal állt rendelkezésünkre, annak ellenére, hogy a Téli szünidő előtt, gyakorlatilag egy hetünk volt időpontot egyeztetni. Viharos gyorsasággal szervezett le számunkra egy teljes városnéző utat, egy téliesített emeletes busszal, kísérőkkel még Karácsony előtt.
A nagy napon az angol filmekből ismert red bus érkezett az iskolához, és volt itt még valami, akarom mondani valaki, aki piros…ruhában …szállt fel arra a bizonyos buszra…De ki is?
HO-HO-HOP- on a Mikulás maga is! - elkísért minket, a gyerekek nem kis meglepetésére az egész városnéző túrán! Mi több szórakoztatta a gyerekeket, felnőtteket egyaránt. Ilyen vicces Mikulással már rég találkoztam…
Bejártuk a belvárost, megcsodáltuk Budapest nevezetességeit és közös szelfit készítettünk a Citadellán.
Nem gondoltuk, hogy lehet ezt fokozni, de igen! Minden tanuló Mikulás csizmácskát kapott az úton visszafelé a Mikulás bácsitól!
Az Értelmileg akadályozottak Tagozata majd' teljes létszámmal részt vett a kiránduláson és a Tanulásban akadályozottak alsó és felső tagozatáról is vittünk el tanulókat, erre a nem mindennapi túrára. Csilla nénitől úgy hallottam a felsősök nagyon élvezték. Ritkán jutunk el ilyen különleges programra…

Nem lehetünk elég hálásak! Nagyon köszönünk mindent Szofinak, a szervezőknek, a buszvezetőnek, a Mikulásnak, Andi anyukájának és Andi testvérének, aki  a kísérőnk volt az úton!


Úgy gondolom méltó befejezése volt ez, a Karácsony előtti programsorozatunknak az iskolában! 


Harman Judit

link:













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése