2018. szeptember 3., hétfő

Nyári tábor a Komplexben

 A sérült gyermeket nevelő szülőknek komoly kihívást jelenthet, hogy a nyári szünet alatt hogyan szervezzék meg gyermekük ellátását, hiszen számukra jóval szűkösebb a táborok, programok választéka.
 Iskolánk idei nyári táborába olyan sok tanuló jelentkezett, hogy 2 csoportban láttuk el a gyermekek felügyeletét. Az egyik csoportban főként az ovisok voltak. 
 Szerencsére leginkább jó idő volt, így sokat tartózkodhattunk az udvaron, persze ügyelve a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére, a bőr megvédésére naptejjel, illetve a napszúrás elkerülésére árnyékolásokkal. Jókat labdáztunk, hintáztuk, homokoztunk, autóztunk, szaladgáltunk. Rossz idő esetén a tortanteremben tudtunk mozgásos játékokat játszani, de a gyurmázás, éneklés is kedvelt tevékenység volt. Pihenésképpen pedig az ablakból megfigyelhettük a betonkeverők munkáját, amelyek a szemben lévő építkezéshez érkeztek folyamatosan.
 A fotók az első és az utolsó héten készültek.
 A gyógypedagógiai asszisztensek, és dajkák nagyon nagy segítségünkre voltak. Én személy szerint Marika néninek, Irénke néninek, Maja néninek, Ildi néninek, és Anita néninek szeretném megköszönni a segítséget.  Kriszti néni, és Erzsi néni pedig nem hagyták, hogy üres legyen a gyerkőcök pocakja.

Villányi Kinga


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése