2020. augusztus 11., kedd

 Szeptemberi hónapra EBÉDBEFIZETÉS:

2020. 08. 18.(kedd)

10:00 - 14:00

Kedves Szülők! Az étkezést a járványügyi helyzetre való tekintettel kérem, lehetőleg utalásos módon szíveskedjenek rendezni!

Az étkezés utalásos módon történő megrendelését a gazdasági@komplexegymi.hu e-mail címen tudják igényelni az étkezési mód feltüntetésével, legkésőbb 2020. 08. 19-ig /szerdáig/!

Fontos információ, hogy az új gyermekek esetében a szülő kizárólag készpénzes módon tudja rendezni az étkezést!

 Az étkezési nyilatkozatokat legyenek szívesek az iskola kezdetének első tanítási napján kitölteni, melyet a portán tudnak kikérni.         Az étkezési nyilatkozatok kitöltése kötelező az 50, illetve a 100 %-os kedvezményt nyújtó étkezés igénybevételéhez! 

FONTOS INFORMÁCIÓ! Az étkezés befizetésekor, illetve az iskolakezdési utalvány átvétele esetében is kötelező a védőmaszk viselete, ellenkező esetben nem tudják rendezni a befizetést, illetve átvenni az utalványt.

KEDVES SZÜLŐK!  FONTOS INFORMÁCIÓ!

Augusztus 27-én /csütörtöki napon/ 10:00-tól 14:00 óráig bezáróan tanévkezdési támogatás kerül kiosztásra Erzsébet utalvány formájában, melyre kizárólag 2020. augusztus 1. napján érvényes KŐBÁNYAI LAKCÍMMEL rendelkező gyerekek jogosultak.  


Az utalványt kizárólag a szülő vagy a gyermek törvényes képviselője veheti át, minden esetben a GYERMEK 2020. augusztus 1. napján érvényes KŐBÁNYAI LAKCÍMKÁRTYÁJÁT és személyi igazolványát, illetve a SZÜLŐ személyi igazolványát és lakcímkártyáját felmutatva!

FELHÍVJUK A FIGYELMÜKET, HOGY KIZÁRÓLAG A FENTIEKBEN FELSOROLT IGAZOLVÁNYOK BEMUTATÁSÁVAL ADHATÓ KI AZ UTALVÁNY!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése