2024. február 23., péntek

Tanulásban akadályozottak alsó tagozatának farsangja

 

Az idei évben február 6-án került megrendezésre a tanulásban akadályozottak alsó tagozatának farsangja, melyet nagy izgalom övezett. A jeles alkalomra valamennyi gyermek és felnőtt jelmezbe bújt. Az eseménynek most is a tornaterem adott otthont, amely már feldíszítve várt minket.

Az ünnepség az immár szokássá vált felvonulással kezdődött, melyen a gyerekek bemutathatták jelmezüket társaiknak és a 4 tagból álló zsűrinek. Az osztályok felvonulását egy fergeteges táncparti követte, melynek jó hangulatáról Szabi bácsi gondoskodott a jobbnál jobb zenék kiválasztásával. Ez idő alatt a zsűritagok – akik igen nehéz döntés elé lettek állítva – lelkiismeretes munkával minden osztályból kiválasztották a nekik leginkább tetsző jelmezeket. Így miután mindenki kitáncolta magát következhetett az eredményhirdetés. A legszebb, a legkreatívabb és a legjobb saját készítésű jelmezek viselői jutalmul egy oklevelet, valamint egy kis finomságot kaptak. De természetesen a részvételért és a változatos jelmezekbe való beöltözésért minden gyermek gazdagodott egy kis édességgel.

Az eredményhirdetés után az osztálytermekben fogyaszthattuk el az odaadó pedagógiai asszisztenseink – Márti néni és Ildi néni – által sütött ízletes fánkokat.

Végül miután már mindenki jóllakott még visszamentünk a tornaterembe, ahol székfoglaló játékkal, valamint seprű táncoltatással zártuk le a farsangi mulatságot.















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése