2016. június 28., kedd

Flashmob a Hősök terén


 2016. május 24- én intézményünk részt vett a gyógypedagógiai flashmob rendezvényen, melyen diákjaink, pedagógusaink, és szülők is jelen voltak, ötvenhatan képviseltük iskolánkat. 
 Gyógypedagógiai Flashmob célja, hogy láthatóvá tegyük a gyógypedagógiai intézményeket, a bennük nevelkedő gyermekeket. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy különbözőek vagyunk, ezért másképp is kell gondolkodni rólunk: akár a törvényhozásban, akár a finanszírozás tekintetében különleges figyelmet kell kapnunk, hiszen különleges szolgáltatást nyújtunk.  Megmutatjuk, hogy sokan, sokfélék vagyunk és színes kínálatunkkal sok társadalmi problémára többféle megoldást kínálunk.
 A mi feladatunk az volt, hogy az SNI (sajátos nevelési igényű) mozaikszót sorfalunkkal megalkotássuk. Sokat gyakoroltunk a gyerekekkel, aminek meglett az eredménye, mert a drón felvételen lélegzetelállító látványt nyújt az SNI forma.
 Megható és szívmelengető élmény volt ez a megmozdulás, nagyon büszke vagyok a gyerekeinkre, mert végig fegyelmezetten, és tisztelettudóan viselkedtek. Köszönet minden diáknak, pedagógusnak, szülőnek, akik részt vettek ezen a rendezvényen!



 A rendezvényről készült felvételek megtekinthetők:


Tóth Orsolya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése