2019. január 14., hétfő

Gondolatok...a Jótékonysági rendezvény után...


Szülői vélemények a karácsonyi jótékonysági rendezvényünkről:



"Szívből gratulálunk a színvonalas előadáshoz. Fantasztikus volt. Mi is áldott, békés boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk az iskola minden dolgozójának." (Benkőné Laky Júlia)


"Köszönet mindenkinek a szép műsorért! Kellemes ünnepeket mindenkinek!" (Toma Erika)


"Tényleg fantasztikus előadás volt!!! Boldog Áldott Ünnepeket Kívánunk!!!!!" 
(Turbucz Gergelyné)


"Boldog, békés karácsonyi ünnepeket!" (Mazáné Beatrix)



"Köszönet mindenkinek, aki részese volt ennek a felejthetetlen előadásnak! Boldog Ünnepeket!"   (Dolores Castillo)


"Nem tudom eléggé megköszönni a tegnapi élményt! Igazi Karácsonyt varázsoltatok! Békés ünnepeket kívánunk!" (Győriné Tóth Beatrix)


"Én is GRATULÁLOK a műsorhoz! Nagyon szép volt! Békés Boldog Karácsonyt Kívánok!!" (Domak Irén)


Kedves Angyalok! Megpróbálom néhány mondatban leírni a tegnapi nappal kapcsolatos gondolataimat, ami nem lesz könnyű! El sem tudjátok képzelni, milyen nagy öröm számunkra, hogy a gyerekünk ebbe az iskolába járhat, hogy ilyen szenzációs pedagógusok veszik körül. Időt, energiát nem kímélve, időről időre, jobbnál jobb produkciókkal állítjátok őket színpadra, ami Nekik igazán nagy boldogságot okoz. Elég volt tegnap Máriára ránézni, az ő boldogságtól sugárzó arca mindent elmondott a gyerekek érzéseiről. Igazából nem is tudom, hogy honnan merítitek a sok energiát, amit egy ilyen volumenű műsor megkíván. A tegnapi napot kellett volna látnia a minősítő csapatnak is, hiszen abban minden benne volt, amit mi szülők elmondtunk Rólatok és az iskoláról. Azt gondolom, hogy a tegnapi napon, profi szervezésű, flottul lebonyolított műsort láttunk és sírtunk végig. Száz szónak is egy a vége: Hálásan köszönjük Nektek mindazt, amit a gyerekeinkért tesztek! Áldott, békés, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket kívánunk Nektek és az Iskola minden dolgozójának! (Ladányiné Kovács Györgyi)


Tanári vélemény:


"Köszönjük szépen! Nagyon jól esik a pozitív visszajelzés! Különleges érzés visszagondolni erre a hosszú készülődésre, olyan sok idő telt el és ugyan elfáradtunk, ez kétségtelen, de hát megérte, nem kérdés! A gyerekek szeretete, odaadása, szorgalma és az, hogy együtt, közösen alkottunk valamit, ami ennyire szíven talált mindenkit, csodálatos érzés. Igazi karácsonyi csoda ez most az én szívemben is! Békés, boldog karácsonyt kívánok!" (Sáfrány Flóra)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése