2019. január 6., vasárnap

Télanyó látogatása

 December 7-én, pénteken meglátogatta iskolánkat Télanyó. Ez egy rendhagyó alkalom volt, hiszen legtöbbször Télapó szokott eljönni hozzánk, de ebben az évben másként történt. Szegény Télapónak annyi dolga volt, hogy nem végzett időben. Sokáig törte fejét, s végül úgy döntött, hogy most feleségét, Télanyót küldi el hozzánk. Persze nem egyedül, hanem egy manócskával, két rénszarvassal és egy krampusszal! 
 Télapó nagyon figyelmes volt, minden gyermekről írt pár mondatot, melyben kitért arra, hogy a gyermekek miben ügyeskednek, s mi az, amit fejleszteniük, esetleg amin változtatniuk kellene. Legtöbbször a gyerekek is egyetértettek Télapó üzenetével, amit Télanyó felolvasott nekik. 


 Télapó küldöttsége az egész iskolát körbejárta, minden osztályt meglátogattak, akik kedvesen, dallal, kis ennivalóval várták őket. Örömteli pillanatokat éltek át a gyerekek, akik egytől-egyig Télanyó ölében ülve hallgatták meg Télapó üzenetét, s a végén csomagot is kaptak sok-sok édességgel, finomsággal megtöltve, aminek igazán örültek. 

 Reméljük, jövőre Télapó és Télanyó is eljön hozzánk! Mi szeretettel várjuk őket és kísérőiket! 

Kovács Enikő, DÖK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése