2019. március 21., csütörtök

Farsangi mulatság a felső tagozaton

 
 Idén a felső tagozatban a farsangolás a szokásosnál későbbre tolódott, ám annál fergetegesebbre sikerült. A gyerekek már izgatottan várták ezt a napot, készültek a jelmezek, gyűltek a finomságok. 
 A móka jelmezversennyel kezdődött – akadt a diákok között hercegnő, üzletember konyhai kisegítő, kertészlány. A sok kreatív jelmez közül a zsűrinek nem volt egyszerű döntése, ugyanakkor az első helyezett egyöntetű döntés alapján a jelmezét saját kezűleg készítő Jahsan Roland, 7. osztályos tanuló lett, aki mackónak öltözött. 
 Ezt követően két produkciót láthattunk: egy vagány hip-hop fellépést és egy romantikus, kedves énekes-táncos műsorszámot.
 Innentől következett a délelőttünk legizgalmasabb része. Egy perc és nyersz! A televízióból jól ismert játék folyamán a tanulóknak ügyességi feladatokat kellett teljesítenie egy perc alatt. Csapatokat alkottunk, s kezdődhetett a verseny!
 A délután folyamán a napközis tanulóknak lehetősége nyílt x-box-on a Just Dance c. játékkal játszani, melynek lényege, hogy utánozni kell a képernyőn megjelenő táncmozdulatokat – rendkívüli módon élvezték a gyerekek.

Olajos Zsófi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése