2021. október 4., hétfő

 Novemberi hónapra készpénzes módon történő EBÉDBEFIZETÉS:

2021. 10.12.(kedd) 10:00-16:00

Kedves Szülők! Gyermekük étkezését a járványügyi helyzetre való tekintettel lehetőleg utalásos módon szíveskedjenek rendezni! Kérjük Önöket, hogy azok a szülők fizessenek készpénzes formában, akik nem tudják utalásos módon rendezni az étkezést!

 Az étkezés utalásos fizetési módon történő megrendelését az novemberi hónapra a gazdasagi@komplexegymi.hu e-mail címen tudják igényelni az étkezési mód feltüntetésével legkésőbb 2021. 10. 20-ig /szerdáig/.

Csekkes fizetési módra van lehetőség, amennyiben a fentiekben megjelölt e-mail címre jelzik igényüket legkésőbb 10. hó 20-ig.

 Az étkezési nyilatkozatok kitöltése kötelező a kedvezmények igénybevételéhez, aki még nem töltötte ki, kérjük sürgősen tegye meg, mely nyomtatványokat a portán lehet kérni!

 

Az étkezés készpénzes befizetésekor szeretnénk kérni a védőmaszk viseletét!

 

KEDVES SZÜLŐK!  FONTOS INFORMÁCIÓ!

 Ha van olyan szülő, aki még nem rendezte gyermeke október havi étkezési összegének utalását, részükre nem tudom megrendelni a november havi étkezést, illetve kiállítani a november havi számlát. A hátralék befizetését legkésőbb 10.08-ig /péntekig/ legyenek szívesek rendezni!

 A tanévkezdési utalványokat még felvehetik október végéig az Kőbányai Önkormányzatnál ügyfélfogadási időben azon szülők, akiknek a gyermeke X. kerületi lakcímkártyával rendelkezik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése