2018. október 29., hétfő

JÁTSZÓTÉRMUSTRA – avagy mit is csinálunk mi minden szeptemberben a Kós Károly téren? – most elmondjam?



Az ősz első napjainak egyikén (szeptember 11-én) ismét ellátogattunk a XIX. kerületi Kós Károly téri játszóteret. Mondhatjuk, hogy ez mára egy tradicionális iskolakezdési programunkká avanzsálódott?, hiszen harmadik éve rendszeresen ellátogatunk szeptemberben, hogy igen, minden rendben van, semmi nem változott a Kós Károly téren.
Kicsit pontosítsunk! Mit is csinálunk mi itt eme kellemes helyen? Nos, a hely és időpont most is - ahogy már évek óta rendszeresen - alkalmas volt arra, hogy tanárok és diákok egyaránt ráhangolódhassanak az iskola kezdetére J. Igen, BECSÖNGETTEK! a VAKÁCIÓ felirat vizes szivaccsal eltávolítva a tábláról, annak minden nyomával együtt. Itt az iskola, vár újra a nagy csoda!…minden szépségével és nyűgével együtt menthetetlenül előttünk áll, előtte állunk. Nyűg? No, ne már’! Mire gondolok, háát, a kellemetlenebb dolgokra: a korán kelésre, a tanulásra, a korán fekvésre, a kevesebb telefonozásra,még kevesebb tabletezésre, na  jó azért, itt a sok program, élmény, tábor, múzeum, végre újra találkozhatunk barátainkkal, egyesek szerelmeikkel, átbeszélhetjük, megoszthatjuk egymással nyári élményeinketJ.
A délelőtt a csacsogásról, a játszóterezésről!, hintázásról, mászókázásról, footballozásról, sétálásról szólhatott. A szokásos szeptember eleji találka jól sikerült…Az idő megint nagyon kegyes volt, az utolsó, kis arcocskákat melengető, napsugarak nem feledkeztek meg rólunk tudták, hogy jövünk és vártak…







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése