2018. október 2., kedd

Diákok a tiszta Kőbányáért


 A Kőbányai Önkormányzat támogatásával a CIKK Egyesület, a KŐKERT KFT, a kőbányai iskolák és a Kőbányai Diáktanács tisztasági akciót szervezett.
 2018. szeptember 21-én, pénteken az iskolánk is részt vett a „Diákok a tiszta Kőbányáért” programon, mely az Európai Mobilitási hét rendezvénysorozatához és a Takarítási világnaphoz kapcsolódott. Célja a kerületi iskolák hulladékmentesítése volt, emellett a környezettudatos gondolkodás erősítése is.
 Ezen a napon megszépítettük iskolánk területét, néhány osztály szemetet szedett az udvaron és/vagy az iskola körül, más osztályok pedig a lehullott faleveleket gereblyézték, gyűjtötték össze. Az osztályok külön haladtak, saját tempójukban tisztították meg az adott területet. 
 Nagyon jó hangulatban telt ez a nap, a gyermekek szívesen végezték ezeket a feladatokat is. Törekedtek arra, hogy minél több szemetet gyűjtsenek össze, s olyan szemfülesek voltak, hogy még a legapróbb kis szemeteket is észrevették. Alapos munkájukkal tisztává varázsolták iskolánkat.  
 Remélem, hogy ezentúl mindenki jobban odafigyel iskolánk tisztántartására!


Kovács Enikő Anna


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése