2018. december 9., vasárnap

Meghívó Jótékonysági karácsonyi műsorunkra

Tisztelt Hölgyem, tisztelt Uram!

 Szeretettel Meghívjuk Önt az Adj egy ötöst! pályázat keretében 2018. december 19-én 17.00 órakor az Újhegyi Közösségi Házban  (1108 Budapest, Újhegyi sétány 16.) tartandó Jótékonysági karácsonyi műsorunkra! 
 A műsor a  Kőbányai Komplex Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI, valamint a Budapest X. Kerületi Zrínyi Miklós Gimnázium közreműködésével valósul meg.
 A belépő jegy és a támogatói jegy megvásárlásával, valamint a támogató összeg bankszámlára történő utalásával Ön hozzájárulhat ahhoz, hogy a Kőbányai Komplex Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI játszó udvarát fejleszteni tudják.
 Szeretnénk, hogy az intézménybe járó speciális igényű gyermekeknek az iskolájuk udvarán lehetőségük legyen arra, hogy egy igazi játszótéren játszhassanak. Nagy segítséget jelentene az órák közti szünetek és a délutánok tartalmas eltöltésében, ugyanis jelenleg sajnos csak egy fészek-  és két hagyományos hinta áll a rendelkezésükre. A játszótér ugyanakkor nem kizárólag a szabadidő élvezetesebb eltöltését tenné lehetővé, hanem azt is, hogy a gyerekek fizikai állóképessége, mozgáskoordinációja, reakció- és térbeli tájékozódási képessége szinte észrevétlenül, játék közben fejlődhessen.

 A programra a jegyek elővételben megvásárolhatók az intézményekben, illetve a műsor előtt a helyszínen.
Számlaszám a támogatásokhoz: 11706023-21454813
Számlavezető: Civil Ifjúsági Kör Kőbányáért GAMEGÉM.  

Támogatásukat előre is köszönjük!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése