2018. december 16., vasárnap

III. Országos Kölyöksportoló Nap


 December 7-én a III. Országos Kölyöksport Nap alkalmából a Csalogány intézménybe látogattunk, hogy sportolóink együtt zárják ezt a sikeres és hosszú évet.
 Együtt ünnepelt 7 intézmény, közel 50 Kölyök Sportolója, ép gyermekek egyesített partnerek, ifjúsági vezetők, szülők és felkészítők. Jelenlétükkel még színesebbé tették a napot a MetLife kollégái, az MSOSZ képviselői, Kállai Ildikó fitnesz-világbajnok és nem utolsó sorban a Mikulás.
 A Kölyök Sportoló Napon nem csak játékos akadálypályával vártak minket, hanem Pásztor Csaba komplex művészetterapeutának köszönhetően kézműves foglalkozáson is megmutatták a gyerkőcök tehetségüket. A fotósarokban pedig szuper fotókat készítettek a csapatunkról.
 Az egész éves kitartó, szorgos munkánkat pedig a Mikulás sok finom édességgel jutalmazta meg. Köszönettel tartozunk a nyíregyházi iskolák diákjainak a finomságokért, és a manógyárnak, akik becsomagolták és felszállították az ajándékokat. Köszönjük, hogy találkozhattunk a MetLife Mikulásával!
 Reméljük jövőre még többen ünnepelünk!

 A programra való kíséretért köszönettel tartozom Budai Tímea és Kocsisné Takács Andrea kolléganőimnek!
 Ezúton szeretnék köszönetet mondani a szülőknek, testvéreknek egyaránt, hogy rugalmasan, minden alkalommal aktívan részt vesznek a Kölyöksport programjaiban! 
 Lentner Nórának (Kölyök Sportoló Program koordinátora) köszönjük a sok programlehetőséget, melyekkel sokat gazdagodunk!
 A Kossuth Rádió péntek esti Sportvilág című adásában volt hosszabb összefoglaló a III. Országos Kölyök Sportoló Napról. Lentner Nóra és Kállai Ildikó interjúját az alábbi linken találják, az 50. perctől.



Pokol Barbara

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése