2019. november 13., szerda

"Kis" Tanár Úr


Október 6-ai megemlékezés és az I. világháború eseményei Jahshan Roland (8. osztály) előadásában 

 Rolit a történelem, a világháborús történetek teszik boldoggá. Ez az a téma, amiről még reggel 7 órakor is lelkesen tud beszélni. 
 A 8. osztályban történelem órán, már Tanár Úrnak szólítják Rolit a társai, szinte "követeli", hogy ő tarthassa az órákat. :) 
 Az események lefolyását, harci eszközöket Lego-val modellezi, a táblára pedig pillanatok alatt térképet varázsol. A gyerekek mindig nagy érdeklődéssel hallgatják őt. 
 Az aradi vértanúkról szintén Roli vezetésével emlékezett meg a felső tagozat. A kivégzés napját – magához hűen - Lego-val modellezte. 

Osztálytársai cikket is írtak Roli órájáról a blogra: 

Vidó Levente: 

Roli által megtartott I. világháború 

Ha hisznek a tanárok és diákok füleinek, hallhatták, hogy egy nem mindennap aktív tudású tanuló tartotta az órát. Ugyanis, Jahshan Roland - aki nagyon szereti a történelmet – fantasztikusan elmondta az I. világháború történetét. A 8. osztály mellett még a hetedikesek is izgatottan figyelték őt. Legizgalmasabb volt, mikor arról beszélt, hogy az angolok sok tankot építettek. A végén nagy tapsban részesült Roland. 

Malya Marina: 

Nagyon tetszett az a történelem óra, amit Roli előadott. Nagyon szépen megtanulta és jól tud mindent az első világháborúról. NAGYON BÜSZKE VAGYOK RÁ! 


Malya Marina (8.o.), Vidó Levente (8.o.), Kemenes-Pokol Barbara



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése