2016. október 5., szerda

Állatkerti séta



 Minden év szeptemberében megnyitják az állatkertet a sérült gyermekek számára, idén 25. alkalommal került megrendezésre ez a program.
 Szeptember 19-én a második osztályos tanulókkal felkerekedtünk és rövid utazás után megérkeztünk a Fővárosi Állatkert bejáratához. Mi az elsők között léphettünk be, rögtön ajándékkal és ropogtatnivalóval kedveskedtek nekünk a szervezők.
 A délelőtt folyamán megcsodáltuk az egzotikus állatokat és növényeket, a gyerekeknek a kenguru tetszett a legjobban. Az osztály a séta során kifogástalanul viselkedett, senkire nem lehetett panaszunk.
 Sok élménnyel és kellemes érzésekkel tértünk vissza iskolánkba, ahol visszaemlékezve lerajzoltuk a kengurut, a rajzokból pedig plakátot készítettünk. A plakátok az Állatok Világnapja rendezvényen kerültek kiállításra.
 Köszönettel tartozom Balázs Bence édesanyjának, aki felhívta a figyelmemet a rendezvényre és közreműködött a regisztrációban is. Az osztály kísérésében sokat segített Tóth Andrea és Babicz Zsuzsa, nekik is köszönjük!

Mindannyian jól éreztük magunkat, és elhatároztuk, hogy jövőre is elmegyünk!

                                                                         Néző Lászlóné








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése