2016. október 2., vasárnap

Zánka 2016

 2016. szeptember 19-21-ig már második alkalommal vettünk részt az -Erzsébet program keretein belül- egy három napos kiránduláson Zánkán. Nagy izgalommal készülődtünk. Végül 32 gyerek és 8 tanár utazott el.
 A három napba nagyon sok program fért bele. Bár Budapesten esett az eső, Zánkán ragyogó napsütés volt, így kétszer is megfürödhettünk a Balatonban. Első délután hajókirándulásra mentünk, este pedig (a nagyobbak) a tábor területén rendezett meglepetés DISCO-ba.
 Másnap reggel külön busz jött értünk, amivel először Balatonedericsre az Afrika Múzeumba, majd a Szigligeti Várhoz mentünk. Az Afrika Múzeum nagyon izgalmas volt, tele kincsekkel, de számunkra az élő állatok és a dzsungel ösvény kilátóval voltak a legérdekesebbek. A majommal Magdus szoros barátságot is kötött, hosszasan elbeszélgettek.

 A Szigligeti Várnál fagyiztunk egy jót, majd túra következett, fel a magasba. De minden fáradtságot megért az a látvány, ami onnan fentről volt látható.

 Zánka felé azon izgultunk, hogy ismét bemehessünk a Balatonba. Szerencsénkre szélcsend és napsütéses idő volt. Este – tábori szervezésben - csövekkel zenélés következett, majd az elengedhetetlen DISCO. Ez már csak a sok ismeretlen kortárs miatt is izgalmas volt. Még barátságok is szövődtek.
 Utolsó nap délelőttjén, a tavalyról már jól bevált sárkányhajózás következett. Bár a kicsik hajója nehezebb is volt, később is indult, mégis legyőzte a nagyokét.

 Összességében jól sikerült három nap volt, reméljük jövőre is megyünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése